Br. Silvesterlaan Nooitgedacht (gerealiseerd)

4 riante half vrijstaande woningen aan de Broeder Sylvesterlaan in Nooitgedacht. 

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Type Koperwiek in Nooitgedacht biedt 4 twee-onder-één kappers aan op ruime kavels. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, volledig gasloos. (EPC -0)

De woningen zijn inclusief garage, vaste trap naar zolder en exclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Standaard verlengd met 1,20 m.

- Volledig gasloos en zeer energiezuinig
- Inclusief garage (met geïsoleerde betonnen vloer)
- Inclusief 3 slaapkamers en grote zolder met ruimte voor een 4e slaapkamer!
- Inclusief dakraam
- Diverse uitbreidingsopties

Deze duurzame woningen zijn voorzien van zonnepanelen, volledige dubbele beglazing en de woningen worden geheel gasloos gebouwd. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw financiële situatie. Wilt u informatie over de mogelijkheden en een persoonlijk advies? 
 

CONTACT

HORNSTRA ZETHOVEN

Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen
0513-760260

HEEFT U EEN VRAAG OF OPMERKING?