Parkzicht Nieuw-Buinen

Gelegen op de locatie van de voormalige basisschool locatie " Parkzicht" in een ruim opgezette wijk met veel groen, worden 8 halfvrijstaande woningen gerealiseerd onderverdeeld in 2 verschillende types, de Plevier en de Kanoet.

START VERKOOP: op woensdag 19 mei a.s. via een inloop op kantoor bij Wim Stuursma in Borger.
Om in aanmerking te komen voor één van de woningen dient u het inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 25 mei 2021 bij Wim Stuursma in te leveren. De toewijzing vindt uiterlijk plaats op 1 juni 2021.

De woningen aan de Ranonkel betreffen het type " Plevier". De woningen aan de Parklaan betreffen het type 'Kanoet'. Alle woningen zijn geheel gasloos, voorzien van zonnepanelen en daarmee klaar voor de toekomst!

De woningen van het type Plevier met standaard een garage hebben een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dakkapel) en een complete badkamer op de 1e verdieping. De zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een eventuele werkplek/speelhoek bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. U kunt de woning optioneel uitbreiden met een slaap - en badkamer op de begane grond.

De woningen van het type Kanoet met standaard een garage hebben een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, 3 slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping. De zolder alwaar ook nog de mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer bereik je met een vaste trap. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. U kunt de woning desgewenst optioneel uitbreiden.

 

CONTACT

HORNSTRA ZETHOVEN

Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen
0513-760260

HEEFT U EEN VRAAG OF OPMERKING?